به گزارش خبرگزاری مهر، جعفر ربیعی اظهار داشت: با آغاز سال تحصیلی جدید و افزایش تعداد مسافران، میزان اختلال در حرکت قطارهای مترو افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه در شهریور تعداد مسافران مترو تهران روزانه حدود یک میلیون و 350 هزار نفر بود، افزود: با آغاز سال تحصیلی این میزان به حدود یک میلیون و 600 هزار نفر رسیده است.
ربیعی گفت: در برخی از موارد به دلایل مختلفی مانند نقص فنی و یا ازدحام بیش از اندازه مسافران در ایستگاههای مترو (بسته نشدن درهای قطار به علت ازدحام مسافر) اختلالاتی در شبکه مترو به وجود می آید.
مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه افزود: وقتی یک قطار دچار نقص فنی یا توقف ناشی از ازدحام مسافران می شود، قطارهای بعدی نیز برای حفظ ایمنی به صورت خودکار متوقف می شود.
وی گفت: در روزهای اخیر، روزانه تا پنج بار قطارهای مترو به علت نقص فنی و یا ازدحام بیش از حد مسافر در ایستگاهها متوقف شده است.
ربیعی افزود: در بسیاری از مواقع، نقص قطار را راهبر قطار در مدت کمتر از پنج دقیقه برطرف می کند اما در موارد اندکی نیز نقص فنی ایجاب می کند که گروههای تعمیراتی به محل اعزام شوند که در این شرایط این مشکل خود را در همه شبکه مترو نشان می دهد و موجب نارضایتی مسافران می شود.
مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه گفت: از جمله این موارد می توان به توقف یکی از قطارهای خط یک در ایستگاه ترمینال جنوب در سه شنبه 21 مهر ساعت 10 و 30 به مدت نیم ساعت به علت نقص فنی اشاره کرد.
ربیعی یکی از دلایل نقص فنی روزهای اخیر قطارهای مترو را اجرا نکردن تعمیرات برنامه ریزی شده این قطارها عنوان کرد و گفت: علت این امر کمبود قطار در شبکه مترو و امکان نداشتن خروج به موقع قطارها از خطوط مترو برای تعمیرات دوره ای به علت تقاضای زیاد مسافرین است.
وی با بیان اینکه کمبود قطعات یدکی از جمله مشکلات حال حاضر مترو تهران است ابراز امیدواری کرد با کمکهای دولت و شهرداری، خرید قطعات یدکی قطارهای مترو تسریع شود.
نظر شما